Hvem er vi?

Rekruttering og formidling av EBA-spesialister

Vi er flinke med folk!

Det er et stort underskudd på spesialister innen mange fagområder. Veldig ofte er det gode kandidater i markedet som ser etter nytt oppdrag, men selskap og kandidat møter aldri hverandre. Det er der vi kommer inn i bildet.

Ta kontakt

Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Uansett behov vil vi gjerne ta en prat. Vi tar kontakt kjapt, og vi sier ifra om vi ikke er en god match. 

Vi har rådgivere som er spesialisert på eiendom-, bygg- og anleggsbransjen.

Ring

+47 96911870

Sted

Cruit AS
Karl Johans gate 25
0159 Oslo

Våre tjenester

Vi er et rekrutterings- og konsulentformidlingsbyrå med 20 års erfaring innen sourcing av spesialister, konsulenter, ledere og andre nøkkelroller i organisasjoner i vekst. 

Vi har verktøyene og erfaringen for å velge riktig person for deres behov. Samtidig er evalueringen kun halve jobben, og vi vet hvordan vi skal tiltrekke oss de beste søkerne og passive kandidatene!

Vi finner de beste kandidatene

Vår jobb er å finne riktig kandidat til ditt oppdrag. Innen avtalt tid vil vi finne de riktige kandidatene, som er riktig for din organisasjon.

Vi tar ikke snarveier, vi er effektive i alle ledd, og vi leverer kvalitet hver eneste gang. Våre prosesser er basert på bransjens beste praksis.

Vi kvalitetssikrer kompetansen

Vi er vår kundes forlengede arm, og våre kunder fortjener å bli representert på best mulig måte utad.

Derfor kan vi vårt fag. Vi vet hvordan vi evaluerer, og vi har gjort det før. Vi har erfaringen til å gjøre et godt arbeid, og vi er dedikerte på å levere riktige råd.

Cruit EBA:
Derfor finnes vi

Vi fokuserer på både kompetansen og mennesket. Derfor er vi flinke med folk!

Vi i Cruit EBA ser at markedet trenger hurtige prosesser som kan avklares raskt med god kompetanse. Denne kompetansen kan være vanskelig å finne, men med vår lange erfaring innen rekruttering av spesialister mener vi at våre kunder kan sikre de beste ressursene i markedet. Det handler ikke bare om å være aktiv i markedet, men også forstå markedet og kundens behov. Kombinasjonen av erfaring og hardtarbeidende ansatte gjenspeiler dette.

Cruit EBA er en avdeling av Cruit AS.

Våre verdier

01.

Grundig og effektiv

Vår jobb er å finne riktig kandidat til din stilling. Innen avtalt tid vil vi finne de riktige kandidatene, som er riktig for din organisasjon. Vi tar ikke snarveier, vi er effektive i alle ledd, og vi leverer kvalitet hver eneste gang. Våre rekrutteringsprosesser er basert på bransjens beste praksis.

02.

Personlig og kompetent

Vi er vår kundes forlengede arm, og våre kunder fortjener å bli representert på best mulig måte utad. Derfor kan vi vårt fag. Vi vet hvordan vi evaluerer, og vi har gjort det før. Vi har erfaringen til å gjøre et godt arbeid, og vi er dedikerte på å levere riktige råd.

03.

Åpen og ærlig

«Vi gjør det vi sier, og vi sier det vi gjør.» Vi har integritet, og vi stiller de gode, vanskelige og riktige spørsmålene. Vi utfordrer, vi deler, vi forteller det du bør vite og vi lytter.

Hvorfor velge Cruit EBA?

Kvalitet og beste praksis

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og har bygget en beste praksis som er gullstandarden i markedet og et kvalitetssystem basert på ISO 9001.

Flinke med folk

Vi bryr oss om våre kandidater, og vi er stolte av våre kunder. Samtidig har vi finpusset våre prosesser slik at vi kan løse de fleste oppdrag!

Stor database

Vi har hatt kontakt med mer enn 10.000 personer det siste året. For å finne nye medarbeidere må vi vite hva folk vil, og når de er ledige for noe nytt!

Samfunnsansvar

Vi er Miljøfyrtårnssertifiserte, og tenker bærekraft i et bredt perspektiv. Spør oss gjerne hvorfor det er viktig for et rekrutteringsselskap.

EBA er i vårt DNA

Våre rådgivere har over 20 års erfaring fra bransjen, og vi forstår våre kunders behov. Kanskje er det nettopp derfor vi brukes av flere av de største i markedet.

God økonomi

Det er veldig god økonomi i å ha dyktige medarbeidere som kan fakturere fra dag 1. La oss ta en prat om en løsning som fungerer godt for begge parter.

Vi er flinke med folk. Det betyr at vi behandler alle våre kandidater med respekt, og vi setter oss godt inn i våre kunders behov.

Sebastian Næss Langaas

Daglig leder

Vårt team

Baard Langballe

Senior rådgiver

Baard har i flere tiår jobbet med rekruttering, formidling og organisasjonsutvikling for og i bygg, anlegg og eiendomsselskaper. Han har blant annet vært rekrutteringsansvarlig i Mesta Entreprenør og Bundegruppen AS.

[email protected]

+47 96911870

Anne Lene Saksum Haagestad

Senior rådgiver

Anne Lene har 22 års erfaring med utvelgelse på de fleste nivåer i en organisasjon, herunder leder-, spesialist- og administrative stillinger i bygg, eiendoms – og anleggsbransjen. Tidligere daglig leder roller samt flere års bakgrunn fra revisjon, regnskaps- og økonomiområdet.

[email protected]

+47 901 112 85

Vårt selskap i tall

Cruit EBA er en del av Cruit AS, og vi har lang erfaring, mange referanser og kompetente medarbeidere. 

Dette er noen av våre nøkkeltall. Håper det gir mersmak. Vi forteller deg gjerne mer om det!

Selskapet formidler konsulenter til hele landet men med et naturlig fokus i Oslo-regionen.

 

0
År med erfaring

0 +
Ansettelser for vår største kunde...

0
Ansatte

0 +
Har vi vært i kontakt med siste året...

Hva sier våre kunder om oss?

Jeg vil særlig berømme evnen til å bidra til riktig kravspesifikasjon på selskapets kompetansebehov og på profil til kandidatene med hensyn på å passe sammen, samtidig som det er lagt vekt at de skal tilføre ledergruppen noe nytt. Dette har vært avgjørende for de positive resultater selskapene opplevde i perioden. De har investert tilstrekkelig tid i å forstå selskapenes kultur og behov til å lykkes meget godt med å finne akkurat de ressursene vi har hatt behov for!
0 (2)
Bendek Maartmann-Moe
Tidl. adm. direktør for Mesta Entreprenør, Bundebygg og SJ Norge, nå Intunor Business Solutions
Fred Arne har benyttet Cruit som leverandør av personell for midlertidig innleie og fast ansettelse siden 2006. Samarbeidet har vært en suksess, med høy kvalitet på kandidatene som har blitt presentert for oss. I tillegg ytes det personlig service og rask respons – kvaliteter som sjelden blir feil.
0
Fred Arne Bakken
Managing Partner, FIFTEEN AS